Безплатно обучение - Как да изградим и задържим успешна връзка?

Клуб "Медик" към Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС” организира безплатно обучение "Сексуално здраве - Как да изградим и задържим успешна връзка".

Дата: 13.05.2017г. /събота/;
Начало: 11:00 часа;
Място: гр.Бургас, ул.Фердинандова 2А, ет.2.
Лектори: Доц.д-р Румен Бостанджиев и Катя Пенева.

БЕЗПЛАТНО ЗА ВСЕКИ УЧАСТНИК!
Основни теми:
1,Как да изградим и задържим здрава успешна връзка
2.Сексуални нарушения на двата пола.

Всеки участник получава удостоверение за участие.
По проект Младежки Информационно-Консултативен Център /МИКЦ/ Бургас – Гласът на младите на Национално Сдружение "МЛАДЕЖКИ ГЛАС", финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) към Министерството на младежта и спорта.

За лекторите:
Доц. д-р Румен Бостанджиев, д.м. е един от малкото специалисти у нас с над тридесет годишен професионален опит в областта на сексологията. Съчетавайки медицинското си образование с квалификацията си от няколко международни програми по психотерапия, той ежедневно помага на лица и двойки да се справят с предизвикателствата на интимното партньорство като израстват заедно. Д-р Бостанджиев счита, че е по-добре вместо да говорим за болести и проблеми, да виждаме в моментните си затруднения неизползвани възможности, чието овладяване ще ни направи по-силни, по-добри и щастливи. Затова и професионалната му активност не е само в областта на сексологичното и двойковото консултиране, но и в областта на образователните програми, които подготвят за пълноценни интимни отношения, семеен живот и родителство. Той е автор е на няколко книги и десетки научни и научно-популярни публикации у нас и в чужбина. Участвал е в много телевизионни предавания и други публични изяви, свързани с партньорската компетентност и успешните отношения в интимната двойка.

Катя Пенева е магистър по социално консултиране и психология. От 2011 година се занимава с научни изследвания в областта на семейните отношения. Научните й разработки печелят национални награди в престижни студентски конкурси. Има научни публикации в сферата на фамилните проблеми на двойки в развод. От 2014г. съвместно с доц. д-р Румен Бостанджиев създават Институт за развитие на човешките отношения- „ Компас“ в гр Бургас.Голямата й страст е свързана с невербалната комуникация и умението да разбираме несловесния език в човешкото общуване.
Темата на презентацията й е свързана с невербалните сигнали на партньорското общуване във фазата на запознаство или как да сме по – успешни когато срещнем желания партньор.

Събитие!

Очакваме Ви!
www.MG2007.bg
www.fb.com/MG2007
www.fb.cm/mikc.mg
www.nism.bg