Най-добрата работа за мен в Бургас

Национално Сдружение "МЛАДЕЖКИ ГЛАС" организира БЕЗПЛАТНО обучение по кариерно ориентиране в ППМГ "Академик Никола Обрешков" гр.Бургас.

Защо избрах да живея и работя в България? Защо точно в Бургас?

Дата: 21.11.2017 /вторник/
Час: 11:00
Място: ППМГ "Академик Никола Обрешков" гр.Бургас.
Всеки участник получава удостоверение за участие.
Събитието се организира специално за ученици от ППМГ гр. Бургас.

Избери България!
Бих желал да ви запозная с моята представа за нашата родина и защо за мен тя е най-доброто място за реализация и развитие! Ако смятате,че в България всичко се прави по грешен начин, ако вярвате, че в родината ни хората не си вършат работата достатъчно добре и ако в страната ни според вас не се използват успешни стратегии и планове за развитие, значи сме на едно мнение. Ако това са причините поради, които имате желание да се развивате някъде другаде, нека да се опитам да ви докажа,че това са най-добрите причини да останете тук!

Лектор: Павел Димитров - Дизайнер.
Интериорен дизайнер, завършил висшето си образование в Лесотехнически университет - гр.София. Съдружник в динамично развиващо се студио за интериорен дизайн в гр. Бургас. Амбициозен и целеустремен млад предприемач, избрал да се развива и твори в България.

С подкрепата на Ученически съвет към ППМГ гр. Бургас.
По проект Младежки Информационно-Консултативен Център /МИКЦ/ Бургас – Гласът на младите на Национално Сдружение "МЛАДЕЖКИ ГЛАС", финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) към Министерството на младежта и спорта.

facebook event


Очакваме Ви!
www.MG2007.bg
www.fb.com/MG2007
www.fb.cm/mikc.mg
www.nism.bg